Ajattelin kertoa vähän CS GO:sta, sitä kun tulee pelailtua melko paljon. Pelissä on kaksi joukkuetta Terroristit ja Counter-Terroristit. Terroristien tarkoitus on joko eliminoida kaikki vastustajat, eli Counter-Terroristit tai räjäyttää pommi onnistuneesti titetyssä paikassa. Counter-Terroristien tehtävä on taas päinvastainen. Heidän täytyy eliminoida joko kaikki Terroristit tai purkaa pommi.

Molemmilla joukkueilla on omat lähtöpaikkansa jokaisessa kentässä, joita on kymmenittäin. Aseita on myös kymmenittäin, jotkut ovat samoja molemmilla puolilla ja jotkut taas eri. Pelissä on myös monia erinlaisia pelimuotoja, joista yleisin on kilpailullinen.

Peliin voi käyttää myös suuria määriä rahaa, joka ei mielestäni ole järkevää, enkä ole itse käyttänyt rahaa peliin lainkaan, muuta kuin sen ostamiseen. Eli voit ostaa aseisiin tai puukkoihin "skinejä", jotka tekevät aseestasi hienomman. Mitään muuta vaikutusta sillä ei ole. Joillain voi olla suurta rahallista arvoa, mutta todella harvalla käy hyvä tuuri. Ja yleensä täytyy olla laittanut paljon rahaa peliin, ennenkuin hyvä tuuri käy.

Itse pidän tästä pelistä, koska siinä täytyy itse kehittyä, eikä sen pelin sisässä olevan hahmon. Eli täytyy kehittää omaa ampumistaan ja refleksejään. Taktiikoita suunnitellessa myös aivot saavat mietittävää. Peli maksaa tällä hetkellä Steam:ssa 13,99€. Siitä vain ostamaan ja ottamaan selville vaikka noita aseita ;) !

cs.jpg